Heraldica incorporata logoului nostru infatiseaza leul de mare "MerLion" adesea folosit in exprimarile mitologiei antice ca un strajer al apelor - gardian la portile lui "Neptun". 
Puritatea si devotamentul acestui mistic animal sunt mereu alaturate Zeului Roman al apelor - de aceea pelerina lui "Neptun" simbol al puterii apelor invaluie spatele eroului depictat' in acest logo. 
Incorporarea heraldicului in forma hexagonala de fagure, reprezinta o sustinere fizica pregnanta - o stabilitate pe termen lung. 
Ansamblul astfel creat , sugereaza FORTA, SIGURANTA, PURITATE, LONGEVITATE si NOBILITATE

--------------------------------

Auto Smart este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor. Cu o traditie de peste 10 ani, portofoliul de clienti acumulat pe parcursul anilor se mareste in fiecare zi. Ca dovada a increderii si aprecierii serviciilor noastre un numar mare clienti, consideranti "clientii casei" ne acorda incredere maxima aducand autoturismele la spalat si lasandu-le in grija noastra pe toata perioada procesului de cosmetizare/spalare nefiind nevoie sa piarda timp pretios din programul lor incarcat asteptand ca autoturismul sa fie gata. Ei stiu ca atunci cand autoturismul este curat si parfumat, vor fi sunati de catre conducerea spalatoriei.

Suntem atenti la cerintele clientilor si suntem deschisi sugestiilor pentru a pune la dispozitia dumneavoastra servicii ireprosabile! 

Concurenta in domeniu este foarte mare, de aceea, singura diferenta dintre noi si restul este calitatea serviciilor pe care noi o oferim. 

Va asteptam in fiecare zi intre orele 08:00 si 20:00.